View Single Post
Old 07-09-2010, 03:25 PM   #54
google
Banned

Default Re: "Non-US rap sucks"

Quote:
Originally Posted by Komplex View Post
kreativnost i kao takva nema granica...da'l ja repovao o tome kako zelim da drkam al su mi roditelji kuci pa ne mogu, dal repovao o novcu, kolima, babama sa pokidanim kajsevima na opanku, flasicama u apoteci, politici, plazmi u palacinkama itd itd to je moja pesnicka sloboda
Ima razlike u slobodi izrazavanja i pesnickoj sobodi izrazavanja. To sto si naveo je sloboda izrazavanja, a ne pesnicka soboda.

To nije isto.

Quote:
E sad, ako je tako onda je i nasa rock i punk scena iskopirana?
Uglavnom su plagijatori, ali je bilo dobrih muzicara.

Quote:
Ljudi se bave muzikom, pokusavaju da je rade najbolje sto mogu i to je to...
Nisam primetio da rade. To sto neko uzme mikrofon i stenje i psuje 45 minuta nije rad. Rad je kada vezbas instrument, dikciju, disanje. Pises muziku, aranzman...

99% produkcije tog tipa je uradjeno za 45 minuta po pesmi sve skupa, ispravi me ako (ponovo) gresim?

Quote:
Braja je prvo krao iz turske, grcke sad se jasno cuje da krade juznu ameriku sa svim regeton ritmovima preko kojih se dodaje neki melos il se pak presviravaju citavi instrumentali..
Ko je Braja?

Quote:
sto znaci da je nasa cela scena u kurcu
Nema scene, ako nisi primetio.

Quote:
necemo tako nikuda stici sve dok ne naucite da prihvatate kvalitet..ja ne slusam narodnu muziku (slusam kafansku ako nekog zanima ) pa i dalje ne kazem da nesto ne valja ako je to dobro...
Ja vrlo rado prihvatam kvalitet. Slusam skoro sve gde se neko trudi da pise, svira ili peva.

Last edited by google; 07-09-2010 at 03:29 PM.
google is offline   Reply With Quote