View Single Post
Old 07-09-2010, 02:48 PM   #53
Komplex
Member

Default Re: "Non-US rap sucks"

Google gresis sinko, vala grdno gresis...muzika nastaje iz emocije pa bilo koje...kreativnost i kao takva nema granica...da'l ja repovao o tome kako zelim da drkam al su mi roditelji kuci pa ne mogu, dal repovao o novcu, kolima, babama sa pokidanim kajsevima na opanku, flasicama u apoteci, politici, plazmi u palacinkama itd itd to je moja pesnicka sloboda sve dok ja to dobro radim..niko ne pokusava da kopira us ili francuski rep, svi mi imamo neki nas stil, pravac itd..
E sad, ako je tako onda je i nasa rock i punk scena iskopirana? Braja je prvo krao iz turske, grcke sad se jasno cuje da krade juznu ameriku sa svim regeton ritmovima preko kojih se dodaje neki melos il se pak presviravaju citavi instrumentali..sto znaci da je nasa cela scena u kurcu a samim tim i svetska scena jer ja ne vidim da neko u poslednje vreme izmislja toplu vodu??
Ljudi se bave muzikom, pokusavaju da je rade najbolje sto mogu i to je to...
Usli smo u krug iz kog nema izlaska, sad mozemo samo da se ponavljamo...nekoliko vas pricaju da nemamo mi tvrdimo da imamo, mi vama pokazemo kvalitetan rep vi kazete da je sranje vi nama pokazete nesto, nama je to zastarelo i ne valja kurcu i to je to necemo tako nikuda stici sve dok ne naucite da prihvatate kvalitet..ja ne slusam narodnu muziku (slusam kafansku ako nekog zanima ) pa i dalje ne kazem da nesto ne valja ako je to dobro...
Komplex is offline   Reply With Quote