Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Da, ruDAW ONE je odlican izbor i u toj ceni mislim da je bez premca!
Interfejsa ima raznih... Imas sem 1010 i "ultra 8-r" (koji je na usb),"2626" koji je odlican,imas i Presonus interfejsa koji lepo rade tipa firestudio project i tube ,Focusrite ima odlicnu saffire seriju ima i drugih gomila,sve zavisi koliki je budzet...ovo je sve tipa ~500-600? otprilike...
Cekaj, jel ti rece bas konverzija ti treba ili ovi 8-kanalni interfejsi?
|
tenks na prijedlozima.
treba mi samo konverzija, in and out iliti AD/DA.
preampove cu za sada koristiti od miksete, a mozda ispadne za live
da ce i ostati tako to jest da je dovoljno.
znaci, ne radi se o tome da mi za cijeli bend treba konverzija i pluginiranje
nego kao dodatni "instrumenti". uz sav setup koji je bazican, potreban za svaki bend odprilike moj bend ce imati dodatne kanale (mikrofone ili triggere)
procesirane kroz VST.
da pojasnim jos malo,
dodjem u neki grad svirati, bilo da se radi o festivalu, nekom grupnjaku ili sta ja znam, vec me tamo ceka sve postavljeno. dodjemo sa gitarama, osnovnim bubnjem (dobos, cinele, palice, kick pedala) te na stage postavimo dodatne micove ili triggere te to saljem toncu u pult kao
additional instruments. ja ih kontroliram i miksam kako koja pjesma ide i to je to. isti vrag kao i da imamo tri dobosa i cetiri kase! karikiram ali u pricnipu to je to.
bi mi mogli sada mozda bolje savjetovati?
da, sto se tice samog konvertera, da, treba mi samo on, 8 kanala in i out.
koji predlazete? nekako mi se cini da je delta 1010 dobar izbor, kvaliteta je dobra, a cijena jos bolja!

samo sto tu imam problem sto ne-rackirana verzija bi mi bila muka sa kabelima pa bih ju mozda nekako sam rackirao.