Thread: Maske
View Single Post
Old 01-09-2010, 09:38 PM   #13
google
Banned

Default Re: Maske

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
Uh, nemam sad trenutno volje da ponovo pevam.
Moras biti ubedljiviji, odlucniji. Zvucis isprepadano. Svejedno je da li gres ili ne, slusalac mora imati utisak da to bas tako treba, kako si ti izveo. Sa ovakvim izvodjenjem, nema se takav utisak.

Quote:
Na master bus-u ako mi verujes stoji samo SSL comp i final mix prest.
Uploduj bez toga, ok? Kad eksportujes miks, ne treba nista na master sini.

AKo ti je to jedini kompresor, onda je dobos klipovao poprilicno.

Quote:
Reverb na glasu? Hm... prvi put u zivotu sam snimio glas i pokusao da ga umiksam.
Ne mora na vokal, ali na ostatak benda moze, malo ne treba mnogo. Na vokal moze obican kratak dilej, to prolazi.

Quote:
Nekako mi ovako najjasnije izlaze reci. Mada ja dosta mumlam dok pricam/pevam pa je i to problem .
Trebas vise otvarati usta i jasnije izgovarati slova, tvrdje, odsecnije. Uzmi tekst i citaj slovo po slovo. Izgovori svako jasno, pa posle toga uzmi da pevas, bice mnogo bolje.

Quote:
U svakom slucaju, ne zavaravm se da sam pevac samo je bilo bitno da ovo sada ja otpevam.
Mogao bi da odradis snimak, probaj ove 2-3 stvari sto sam napisao...

Quote:
Hvala sto si poslusao.
Nema na cemu. Uploduj miks bez icega na master sini, pa se moze bolje cuti sta je radjeno, i probaj ponovo otpevati, uvezbaj izgovor i disanje i budi siguran u to sto radis.

Ja sam skoro snimao koleginicu sa posla, nikad nije snimala u studiju. Posle 20- tak sati rada, bolje zvuci bar 15 puta od mnogih zvezda sa estrade...
google is offline   Reply With Quote