Re: SAE Belgrade
A sta je sa FDUom ? Tamo se prilikom upisa na fax polaze gomila nekakvih ispita oko i u vezi tona (na smeru tonski snimatelj), dakle treba vam dosta predznanja da bi ste upisali fax. Neuporedivo je jevtinije, a verujem da je ok ono sto uce, jer ako je takav ostar kriterjum za upis...
Ove BK i ostale otimace para smatram lopinama, jer uzmu pare, malo te smaraju oko ispita, ali uglavnom pustaju da zavrsis, moze SVAKO da upise, makar bio gluv ko top ? Cemu to vodi ? Das pare, oni pricaju, ti naucis ili ne - zavisi koliko se sam potrudis da pohvatas i daju ti na kraju diplomu bez nekih preozbiljnih kriterjuma.
Tonski majstor je po meni zanimanje sastavljeno iz vise segmenata, kao sto treba da poznaje muziku i teoriju muzike, treba da zna i elektroniku. Bar osnovno. Ima gomila tzv producenata, koji blage veze nemaju sa elektronikom, pa se drze nekih - reko mi drug - recepata sta je najbolje sa cime povezati i na koji nacin i sta koristiti. Tonski majstor se postaje vremenom, uceci vise stvari, a ne platis SAE i za 2 godine te nauce i elektroniku i teoriju muzike i sta sve ne...