Quote:
Originally Posted by awacs
Sad ja kao treba da branim tvoju osnovnu struku od tebe samog  Ako misliš da vežbanje violončela (ti beše čelista?) nije malo komplikovanije od vežbanja kompresora, onda si u pravu. Doduše - čelo ima četiri žice, kompresor ima četiri dugmeta, garant si u pravu
Pozdrav,
Vasa
|
Da, celista sam.
Ne mogu da kazem da jeste ili da nije. U muzickoj produkciji se ne uci samo o kompresorima valjda?

Ne znam zasto odmah uapdamo u neku "svadju". Ja sam mozda malo ostrije zvucao zato sto ne kontam odakle toliko komentara "e sad ce gomila klinaca i wannabe producenata da mlati nekom SAE diplomom"? Pa ono sto nam je oduvek ovde falilo je jedna ozbiljna skola. Svaka ozbiljna skola kosta, jbg. Naravno da samo kompletan idiot moze da misli da ce samo time sto ce taj papir odraditi postati najveci mega car i imati brdo posla i para. Berkli se recimo upisuje da bi se dobilo najbolje moguce znanje o muzici (pojavise od jazz-u) i nikako nije garancija da ces se ubijati od svirki i snimanja albuma sa najvecim facama. Moj jako dobar prijatelj je jedan od najbolji u svojoj klasi na jazz klaviru i jedva je nasao jedan sastav sa kojim ce MOZDA imati redovne svirke od kojih bi mogao da zivi.
SAE bi kako ja shvatam stvari, trebao da bude vrh sto setice obrazovanja o muzickoj produkciji?