View Single Post
Old 29-08-2010, 07:01 PM   #20
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: SAE Belgrade

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Pa da, ali i kupovina opreme (za nekog koji je na početku učenja) je ista stvar. Ako ne?to zaista ?eli? da nauči? mora? da krade? znanje, da se ?unja? po studijima, gleda? i poku?ava? da ukapira? ?ta rade ljudi koji ne?to znaju, da ih smara?... za početnika je slaba vajda od sedenja za Manualom Pro Toolsa ili tra?enja saveta i odgovora koji se tiču osnovnih stvari po forumima i vaskolikom Internetu.

Da bih bio jasan - ja lično nijednom klincu, tj. njegovim roditeljima koji to sve moraju da plate ne bih savetovao ulaganje 15 k? ni u SAE ni u opremu, osim naravno ako su u dilemi da li za 18. rođendan da kupe detetu BMW Mini Cooper S ili diplomu ili "studio". Preporučio bih one stvari iz prvog pasusa. Ali vidim da Arthur recimo ?e?će kuburi sa ?egrtima Jbg.

Pozdrav,

Vasa
Samo jedno mi nije jasno; zar ne bi trebali ti predavaci, zbog kojih je SAE to sto jeste, da budu upravo ti ljudi koje smaras i od kojih trazis i ucis znanje? Mislim, cemu sluze skole uopste onda? Zasto sam ja zavrsio muzicku akademiju? Sve sam to kao mogao sam putujuci po seminarima i letnjim skolama.
MUzzY is offline   Reply With Quote