Quote:
Originally Posted by Znak
Igore, tri pesme koje si postavio su stvarno prijatno iznenađenje! Zaista, jedna od najboljih grupa koje sam čuo u poslednje vreme. Stilski malo podseća na beogradski "Rubber Soul Project", kojima je opet bio cilj da stilski podsećaju na Bitlse, ali nebitno, ovo je stvarno dobro. Tu je i svaka priča o produkciji skoro nebitna. Pre ili kasnije to ćete re?iti, ali eto i snimanje bubnja sa jednim mikrofonom je OK i sasvim prihvatljivo ako je pesma dobra i izvođenjenje ovakvo kakvo jeste.
Mislim da nema potrebe da budete skromni, tj. anonimni - reci kako se zove grupa i ako mo?e jo? koji detalj, jer ovo je stvarno zanimljivo.
Da li sve pevate na engleskom ili se mo?da u bandu lome koplja oko toga da li treba pevati na "na?em" jeziku?
|
Hvala puno na komplimentima

Kao ?to si i sam primjetio, Beatlesi su nam najveći uzor, iako nam nije ba? cilj skidati njihove pjesme, ali nam odgovara taj njihov zvuk i melodioznost, pa na kraju valjda malo podsjeća na njih. Naravno, nikako se ne bi drznuo raditi ikakvu usporedbu. Priča je krenula sa nas 3 frenda koji već dugo imamo podosta svojih pjesama (30-40) koje smo odlučili pomalo snimati. Zapravo i nismo imali namjeru raditi neki bend, nego samo za svoj gu?t malo snimiti svoje pjesme, čisto da ih malo čujemo. Sad razmi?ljamo (kako se snimamo i nove stvari) da pomalo to počnemo i svirati, ali to su samo planovi. Projekt smo nazvali MINK (po na?im inicijalima), a vidjet ćemo kako će to ići dalje. Inače ovo su nam prvi snimci, pa se naravno ne mogu očekivati nikakva čuda od produkcije, ali u međuvremenu smo pone?to naučili, napravili Redd47 preamp (kao u konzoli u Abbey Roadu), kupili bolje mikrofone, monitore, pa razmi?ljamo da neke od ovih snimki i ponovimo. Evo imamo jo? jednu pjesmu koju smo snimili prvu prije par godina, stavit ću ju na forum, iako zvukovno nije ne?to kvalitetna.
Hvala na podr?ci jo? jednom!!!!