View Single Post
Old 25-08-2010, 02:39 PM   #4
igormink
Member

Default Re: You see her smiling

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Igore, tri pesme koje si postavio su stvarno prijatno iznenađenje! Zaista, jedna od najboljih grupa koje sam čuo u poslednje vreme. Stilski malo podseća na beogradski "Rubber Soul Project", kojima je opet bio cilj da stilski podsećaju na Bitlse, ali nebitno, ovo je stvarno dobro. Tu je i svaka priča o produkciji skoro nebitna. Pre ili kasnije to ćete re?iti, ali eto i snimanje bubnja sa jednim mikrofonom je OK i sasvim prihvatljivo ako je pesma dobra i izvođenjenje ovakvo kakvo jeste.
Mislim da nema potrebe da budete skromni, tj. anonimni - reci kako se zove grupa i ako mo?e jo? koji detalj, jer ovo je stvarno zanimljivo.

Da li sve pevate na engleskom ili se mo?da u bandu lome koplja oko toga da li treba pevati na "na?em" jeziku?
Hvala puno na komplimentima Kao ?to si i sam primjetio, Beatlesi su nam najveći uzor, iako nam nije ba? cilj skidati njihove pjesme, ali nam odgovara taj njihov zvuk i melodioznost, pa na kraju valjda malo podsjeća na njih. Naravno, nikako se ne bi drznuo raditi ikakvu usporedbu. Priča je krenula sa nas 3 frenda koji već dugo imamo podosta svojih pjesama (30-40) koje smo odlučili pomalo snimati. Zapravo i nismo imali namjeru raditi neki bend, nego samo za svoj gu?t malo snimiti svoje pjesme, čisto da ih malo čujemo. Sad razmi?ljamo (kako se snimamo i nove stvari) da pomalo to počnemo i svirati, ali to su samo planovi. Projekt smo nazvali MINK (po na?im inicijalima), a vidjet ćemo kako će to ići dalje. Inače ovo su nam prvi snimci, pa se naravno ne mogu očekivati nikakva čuda od produkcije, ali u međuvremenu smo pone?to naučili, napravili Redd47 preamp (kao u konzoli u Abbey Roadu), kupili bolje mikrofone, monitore, pa razmi?ljamo da neke od ovih snimki i ponovimo. Evo imamo jo? jednu pjesmu koju smo snimili prvu prije par godina, stavit ću ju na forum, iako zvukovno nije ne?to kvalitetna.
Hvala na podr?ci jo? jednom!!!!
igormink is offline   Reply With Quote