Thread: kv2 audio
View Single Post
Old 23-08-2010, 09:13 PM   #12
blags
Member

Default Re: kv2 audio

Elem da recem i ja koju o kv2 VHD sistemu.K`o sto rece moj drugar Manjina vec tri godine se radi na doticnom i hvala bogu da kucnem u drvo radi odlicno.
Pokrivenost prostora dost`dobra jos kad se poradi malo na uglovima kutije ili kutija nema greske.
Sistem je napravljen tako da nema puno tweakovanja(sto b` gazda reko za glupane i lijencine e sad nisam siguran u koju kategoriju mi spadamo) .Sve je u pojacalu koje napaja gornju sekciju,vase je samo da signale dovedete na pravo mjesto.recimo da pola sata do 40 min max.jednoj osobi treba da poveze kompletan sistem al` ono laganica bez zurbe.
E sad kad smo radili prvih par poslova ono sto nas je odusevilo jeste da je sve dovoljno glasno,sve se cuje,ali nije buka.Recimo na....sta ja znam ,evo na Partibrejkersima sve je bilo tu a mogao si da kazes osobi pored sebe nesto a da ne iskasljes krv iz grla .Znaci muzika a ne buka i nema pistanja,zujanja i slicnih nuspojava poslije koncerta.E sad to sto nema pistanja zujanja i onog cuvenog silovanja bubne opne kod naseg naroda je izazvalo sumnju u kvalitet doticnog a iz prostog razloga sto veliki dio publike koji dolazi na koncerte u BL nije imao priliku da cuje bolje.Reperi za kvalitet zvuka su svirke po kafanama,Dynacord kutije i mikseri i sl.Al` polako se i to mjenja.Sad imamo napokon i jedan ozbiljan klub(DFK) sa dost` dobrim EV razglasom i ekipom koja radi tamo,mada su se i tu likovi javljali u fazonu daj pojacaj da krv procuri iz slusnog aparata sta mi tu nekim decibelima mases ispred nosa,pritisak mi daj.Muka je to.
Sve u svemu ono sto kazu value for the money i za ovo ovde trziste(znaci dzungla brate) i vise nego dobar sistem.To su nam potvrdili i gostujuci tonci mnogih zvjezda i zvjezdica koji su radili na mnogo vecim i vjerujem boljim sistemima. U[pocetku bi neki bili sumnjicavi al` posto bi pustili scoj test cd i eventualno malo cacnuli po eq-u sve bi sumnje nestale.Necu zaboraviti tonca Asia Dub-a koji je na pitanje a gdje ti je razglas jednog clana benda(mislim da je onaj Akbar ili kako se vec zove,onaj sto u kante lupa)samo slegnuo ramenima i poceo da zagleda gore po traverzama trazeci grozd od jedno min 15 zvucnika a ono gore dve kutijice koje kad se podignu izgledaju jos manje hahahaha.
I da... mogu tiho da rade i niko bez usiju nece ostati.mada ako se bas potrudis moze

Last edited by blags; 23-08-2010 at 09:24 PM.
blags is offline   Reply With Quote