Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Niko ovde nije rekao da je "bolje" raditi na sluskama ili bilo sta slicno. Prosto, moje razmisljanje se svodi na to da ako jos nemam puno para namenjenih za iole upotrebljiv monitoring,i jos X puta vise za akusticku obradu prostora do tada radim kako moram,ali sto je moguce blize nekom referentnijem zvuku...
Sluske naravno nisu za kompletno miksanje,ali u svakom slucaju ih gomila ljudi koristi kao "kontrolni" monitoring, pa izmedju ostalog i pored najskupljeg monitoringa stvari se po nekad provere i na sluskama (pa i najveci producenti) sto rece Kejkz, zbog tih detalja,zvuka uopste,prosto kao druge zvucne solucije itd... Koriste se i razni "built-in" kontrolni zvucnici u nekim drugim uredjajima,ne samo sluske itd...
|
Čisto da naglasim, kad već ti nisi
Quote:
Covek tek pocinje, ne zna da li ce se time baviti ili je to prolazni hobi
|
E, to je su?tina priče

- čovek ne zna da li će se time baviti ili ne. I po?to sam malo razmislio, hm... u odnosu na balkanske uslove... 500? mi je onako previ?e za hobi, a premalo za bilo ?ta drugo. Pa neću vi?e da trujem. Super su slu?ke, pogotovo za hobi
Quote:
sluske ce u krajnjem ako se lepo cuvaju moci i prodati uz male gubitke za razliku od jeftinih (pc) monitora...
|
... a vala i slu?ke i zvučnici mogu i da mu koriste za čisto u?ivanje u muzici
Pozdrav,
Vasa