Quote:
Originally Posted by HeatMan
u principu ako se sve razume dovoljno je dobro haahah.. ja volim da su drumovi bar 2db iznad svega, pa glas, pa tek onda sve ostalo. bas je tu negde izmedju, zavisi od miksa do miksa..
|
Shvacam tvoju logiku mixa i ja volim taj omjer, stvar je u tome da pozadina super zvuci i bilo bi dobro da se jos malo bolje cuje, sumnjam da bi izgubio groove ili da bi pojela mc-a
Quote:
vokali na refrenu (svim refrenima) su samo za pozadinu.. da ima neku prichu u pozadini.. chisto da da ljudima da imaju shta da slushaju ponovo
shto se tiche samog refrena.. ne znam.. meni deluje skroz kul ovde.. moracu da chujem opet.. mada opet, ovo je sve uradjeno sinoc.. mix je radjen za pola sata.. kakav god, dobar je za net.. bar ja tako razmishljam
|
Ma super je za to koliko je radjen
Ja bi digao malo pjevanje na refrenu i uradio nesto s ovim mc-ovim pozadinskim dobacivanjem na refrenu (

ne znam kak se to tocno zove)
jer mi nekak nije leglo u mix, i eventualno probao pozadinu jos malo dici...
To su sve moji subjektivni komentari i radi se o stvarno malim korekcijama
Quote:
shto se pomeranja vokala tiche, on je takav mc..
http://www.youtube.com/watch?v=MP5Xkdho30M
ne volim da im se igram sa zivcima.. vecina njih reaguje dosta burno na takve pokushaje moje.. tako da to vishe ne radim. a ja kad samog sebe snimam se trudim da sam budem laid back
|
na ovoj stvari na koju si stavio link pase da mc malo vuce napred dok mi je kod ove nekak bas za laidback ali...bolje da ne diras