View Single Post
Old 21-08-2010, 04:57 PM   #46
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Mrzovoljno Oko's corner - Ikac (VIP) - Jugosloveni (strana 5)

veruj mi da ne znam ni ja.. previshe sam umoran bio sinoc.. a ovde stvarno ne mogu nishta da provalim kako zvuchi.. imam sjeban sleeve na outputu na lap topu, pa da ne bi bilo u kontrafazi i bez centra, sve sam panovao levo i slusham kontrafazirani mono :/ neverovatno.. ali shta cu.. ;/

u principu ako se sve razume dovoljno je dobro haahah.. ja volim da su drumovi bar 2db iznad svega, pa glas, pa tek onda sve ostalo. bas je tu negde izmedju, zavisi od miksa do miksa..

shto se tiche onoga shto si pisao, sad poshto znam o kojoj pesmi je rech:

vokali na refrenu (svim refrenima) su samo za pozadinu.. da ima neku prichu u pozadini.. chisto da da ljudima da imaju shta da slushaju ponovo

shto se tiche samog refrena.. ne znam.. meni deluje skroz kul ovde.. moracu da chujem opet.. mada opet, ovo je sve uradjeno sinoc.. mix je radjen za pola sata.. kakav god, dobar je za net.. bar ja tako razmishljam

shto se pomeranja vokala tiche, on je takav mc..
http://www.youtube.com/watch?v=MP5Xkdho30M

ne volim da im se igram sa zivcima.. vecina njih reaguje dosta burno na takve pokushaje moje.. tako da to vishe ne radim. a ja kad samog sebe snimam se trudim da sam budem laid back
HeatMan is offline   Reply With Quote