View Single Post
Old 19-08-2010, 08:39 PM   #7
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: The Grimm REAPER

Quote:
Originally Posted by blags View Post
Ono sto mi licno nedostaje to je potenciometar za regulaciju ulazne osjetljivosti po kanalu,master mute i solo dugmici kao u cubendu, ali kontam da ce i to u neka doba da rijese.
Istina za Master M i S, nema posebnih dugmića, to se radi preko Grouping Matrixa.

?to se tiče ulazne osetljivosti - u ENV opciji na svakom kanalu postoji Volume (Pre-FX) koji mo?e i ne mora da se automatizuje, a oba?ka svaki klip (item) mo?e da se pojedinačno sti?a ako navede? kursor na gornju ivicu "itema" i kad se strelica pretvori u "up/down arrow" vuče? nani?e. Taj Item Volume je takođe sme?ten pre insertne tačke, tako da zapravo postoje DVA input gaina Kao i automatizacija post-FX volumena koja ne utiče na regler od kanala Dakle, DVE pre-insert i DVE post-insert kontole jačine

Uz sve ono ?to si ti napisao kao pozitivne strane - program ima 64-bitni audio engine! Ima i Solo-in-Front sa mogućno?ću pode?avanja

Jedina lo?a strana je ?to ipak zahteva često posećivanje Manuala Program deluje jako intuitivno, user-friendly i sve tako to... dok se ne zapetlja?. MORA da se odvoji neko vreme za čitanje i pravljenje ličnog radnog okru?enja. Ali to je prihvatljiva cena toliko prilagodljive arhitekture.

He, kad mi neko pomene REAPER prva asocijacija mi bude: mnogo pameti u malo megabajta.

Pozdrav,

Vasa