Thread: gotivan studio
View Single Post
Old 15-08-2010, 01:03 PM   #50
google
Banned

Default Re: gotivan studio

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Morate shvatiti da je Google (ovaj tu sa foruma) chovek koji ima stav, a ne znanje i da, ma koliko iritantan bio, ipak odaje utisak malog deteta (sto je zalosno i simpatichno jer je covek u godinama koliko sam skontao)... Jer i za svaku i najmanju tvrdnju on nema argument,
Tvrditi da sou biznis nije umetnost, nije neka tesko dokaziva tvrdnja. Tehno, rep, ded metal, pank i sl. je obican sou biznis bez veze sa umetnoscu...

Isto kao i tvrdnja da dj nije muzicar i sl.

Nije mi jasno zasto ti je to iritantno? Da nisi i ti umetnik koji svira na gramofonu i slaze lupove?

Quote:
Da ima iole dostojanstva postavio bi barem sekund nechega sto je "snimio", pa makar ga i ispljuvali.. Ali ne, on to nece zato sto je nesiguran u sebe (pre svega), i boji se komentara...
Sto bi ti slao svoje radove?

Quote:
pa makar ga i ispljuvali.. Ali ne, on to nece zato sto je nesiguran u sebe (pre svega), i boji se komentara...
Svejedno mi je sta ti mislis, ili bilo ko drugi. Nemam interesa da to cinim.

Quote:
Morate shvatiti da je Google (ovaj tu sa foruma) chovek koji ima stav, a ne znanje i da, ma koliko iritantan bio, ipak odaje utisak malog deteta (sto je zalosno i simpatichno jer je covek u godinama koliko sam skontao)... Jer i za svaku i najmanju tvrdnju on nema argument, vec misljenje koje automatski stavlja na pedestal, a kontra argument (ako mu se neko "usprotivi") se svodi na pitanje ukusa i slichne gluposti... Da ima iole dostojanstva postavio bi barem sekund nechega sto je "snimio", pa makar ga i ispljuvali.. Ali ne, on to nece zato sto je nesiguran u sebe (pre svega), i boji se komentara... A pri tom je dovoljno arogantan da daje ssavete...Jer da je takav maher za kojeg se predstavlja, drugachije bi postupao... Ali on to nije, na zalost (ili srecu)...
Tako da toplo savetujem mlade chlanove da njegove savete uzmu sa veeelikom rezervom
Koji su tvoji argumenti? Koliko mogu procitati igras se Junga sa nekim koga ne poznajes.

Obicno se tada sluzi projekcijama, ako znas sta je to, posto imas znanje za razliku od mene. Koji si faklutet zavrsio?

Quote:
Jer da je takav maher za kojeg se predstavlja, drugachije bi postupao... Ali on to nije, na zalost (ili srecu)..
Nikad se nisam predstavljao kao "maher", niti znam sta bi to trebalo da znaci. Pisem samo o onome sa cim sam imao iskustva.

Quote:
Tako da toplo savetujem mlade chlanove da njegove savete uzmu sa veeelikom rezervom
Stavicu potpis, da te ne bih rasplakao, ok?

Last edited by google; 15-08-2010 at 01:32 PM.
google is offline   Reply With Quote