Kad sam rekao bug mislio sam na pluginove koji zbilja jesu bagoviti i rade problem, bilo da ti je procesor opterecen 20 ili 80% a takvih ima i upravo tako se ponasaju, licno sam se susretao sa takvim manifestom.
Pa KinezKinez je lako moguce u pravu! Potpuno sam zaboravio na tu mogucnost, podrazumijevajuci valjda da vec imas TI. Ali da, ponasanje je slicno i kad je fw kontroler u pitanju, neki no name i sl.
Manje-vise za sve "ozbiljnije" interfejse moras imati Texas Instruments fw kontroler inace ce stekati, bez obzira sto ti je radio neko vrijeme bez problema.
Da se ispravim, kontroler sa
TI chipsetom, a ima vise proizvodjaca.
Uglavnom gledaj kartice preko 25,30 eura. Ima ih razlicitih ali provalices koje su kvalitetnije a samim tim i omaska je svedena na minimum.
Pretrazi malo po forumu, bilo je vec price o TI fw.
Ja sam nasao na ebay-u ono sto mi je trebalo,
Prvo sam narucio neku jeftiniju varijantu, neki kao njemacki kontroler(kartica) sa TI chipsetom,nesto oko 10-20$, samo da istestiram i dostavu a rekoh mozda i upali, ali nije mi ni ona radila pos`o.
Tako da sam nasao AVID fw kontroler za M-audio interfejs na kojem radim(AVID kompanija izmedju ostalog drzi M-audio), tako da sam kapirao ako to ne bude radilo onda jbg. Radi besprijekorno, nesto oko 70$. Stigla u razumnom roku,za nekih 20 dana, desi se i prije a dotad sam slusao winamp.
E sad ti najbolje malo istrazi po forumima od ljudi koji vec koriste sa tascam-om pa vidi...