View Single Post
Old 13-08-2010, 11:50 PM   #28
tomycrosound
Member

Default Re: Cubase 5 problem hitno!

TI? A gdje da nađem karticu s tim čipom, gdje sam tra?io gledaju zbunjeno, pojma nemaju...
Ovo 512-512 sam spomenuo jer sam tako postavio virtualnu memoriju. Isključio sam ju kompletno (iako sam dobio upozorenje da to nije najpametnije)...
Problem rade samo audio trake. Najvi?e gre?aka ima kada je projekt spremljen na externom hdd. Plava okomita linija u audio trakama ne postoji u melodynu ili u bilo kojem drugom programu; kada audio traku koja u cubaseu ne svira, već samo povremeno za?uti otvorim u npr wavelab, ona radi ok, bez ikakve gre?ke, problem je samo u cubaseu. Reinstalirao cubase, ni?ta se ne popravlja.

I da zbrojim sve na kraju:
Freeziranjem nekih 10ak audio kanala (kratkih klipova dionica vokala) dobio sam rezultat da je moguće pokrenuti playback. Ukoliko se projekt nalazi na glavnom C disku, 98% radi ok, ako je projekt na eksternom hdd, onda audio trake rade problem, kao da ih ne učita ispravno.

Nevezano za ovu temu (OT), ponekad kod običnog sviranja mp3 fileova desi se da zvuk smrzne na sekundu i zatim nastavi gdje je stao. Moguće da bi to rije?io TI FWcontroler? ..al nejasno mi je kako je funkcioniralo sve pola godine s ovim noname bezveze controlerom?
tomycrosound is offline   Reply With Quote