View Single Post
Old 13-08-2010, 07:48 PM   #23
google
Banned

Default Re: Debljina krivulje

Quote:
Originally Posted by Maiv View Post
Pa bez zamjerke, ali ovaj studio i oprema koju imaju bas i nece dati taj "analogni" zvuk...ja bi vecinu stvari radije propustio kroz vst-e nego kroz neke od tih uredjaja
Sa ovim se slazem. Moze dobiti demo snimak, a ako budes terao po svome, nece dobiti nista.

Quote:
Originally Posted by tomo View Post
kazem za opcenit snimanje na ovaj nacin na koji svi rade. to mi je too much FLAT. bezlicno. nema onih dodatnih "humova"
To sto zvuci dobro, dobija se u startu, usnimkom. Takav snimak se kasnije ne mora ili moze manje ili vise procesirati, ali ce zvucati sta god da se uradi (pametno)- stvar ukusa.

Ako toga nema odmah, ne valja: ili svirac, ili snimatelj ili oprema (pod uslovom da su pesma i aranzman ok).

Quote:
ajde baci snimku, mozda na kraju i sklopimo posao.
Ne radim drugima, samo sebi. A rok bend ne bih snimao, ne privlaci me + sto sam 100% siguran da ne mogu postici to sto si ti zamislio.

Quote:
od bitlsa bubanj ne zvuci onako,ali bas to sto im na snimkama onako zvuci je super.
Meni je bubanj Deep Purple zvucao odlicno, sniman je sa 6 mikrofona sve ukupno (jedan par na bas bubanj, drugi par dobos + hi hat, i treci par na prelaze, cinele i rajd). U miksu ima po tri mono kanala levo i tri desno. Prosto, a ubija, naravno kad je bubanjar pravi... Ovo snimanje sa milion mikrofona mi uopste ne uliva poverenje, nikad ne bih tako snimao. Al' valjda tako treba.

Quote:
sto se tice studija, ma sukobim se ja kao i ovjde pricom vec ne znam koliko ali na kraju krajeva pa ja njih placam, ima da urade sto im kazem pa barem i netocno i tehnicki neispravno bilo.
Od takvog posla nece biti nista.

Last edited by google; 13-08-2010 at 08:01 PM.
google is offline   Reply With Quote