Quote:
Originally Posted by google
Za 1100 evra umes hi end mikrofon + preamp i snimas sta hoces, snima sve. Toliko se moze zaraditi/isprositi/ukrasti.
Pusti filozofiju. Ovo mi lici na probleme "jedinstva i mnostva", problem "saznanja", problem "bica & nebica"...
|
sta snima i muhe, vauu!! moze onda!

sto to znaci snima sve?
kazem, na ekvilajzerskoj slici pokazuje da ima te i te frekve ali se negdje izgubilo pola toga, vec smo to pricali. znanstvena fantastika.
evo da copy/paste-am Miltona:
Tomo, razumem o cemu pricas. Meni to lici na gustinu snimka, i siguran sam da je to vezano za analogiju. Kako god imali dobre alate u kompjuteru, sve to pada u vodu kada cujes neki miks radjen na "debelom" mikseru. Sto vise kanala, razlika je veca. Jednostavno, meni je zvuk na kompjuteru ostao jednodimenzionalan i supalj, ma sta pokazivali razni analajzeri i rms ovi, a da ne pricam o toplini, gustini i ostalim atributima zvuka. Da se razumemo, ne zelim da pocinjem temu ITB ili ne, tu je vec sve receno na ovom forumu, ali objektivno, kada slusam neke moje stare mikseve sa analognim magnetofonima, analognim stolovima, iako su mnogo losiji od danasnjih koje radim mahom ITB ili sa nekim analogno-digitalnim kombinacijama, cujem tu lepotu i gustinu samog zvuka. Pozdrav!
Quote:
Originally Posted by google
Dakle, 'oces li ti nesto da snimas, ili neces? 
|
ma snima se vec.