View Single Post
Old 13-08-2010, 01:30 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Debljina krivulje

Quote:
Originally Posted by Maiv View Post
Mozda si krivo shvatio, mene ta razlika uopce ne pogadja nit bi rekao da je primjer A los zato jer snare tak zvuci...covjek je samo pitao koja je razlika i ja tvrdim da je razlika u kompresiji i to je to...
Hehe, nema veze, ionako sam proma?io temu Tek kasnije sam ukapirao ?ta uop?te treba da se poredi.

U ?ivotu nisam čuo gluplji primer - različite pesme koje su miksali različiti ljudi na različit način, od koji jedna pride ima programiran bubanj (Girlfriend=Addictive Drums). Mislim, kakva budala?tina. Pa i da su dva ?iva bubnja ili dva programminga opet ne bi bilo isto, makar zato ?to su dve pesme u pitanju.

A ja se sve lo?io pa poredio Girlfriend vs. Girlfriend i Contagious vs. Contagious rekoh: valjda neko seo pa transponovao ITB session u OTB i obratno Kakva sam budala

BTW, Contagious nije miksao CLA (kao ?to pi?e na http://homerecordingbootcamp.com/lessons/avril/) nego TLA, al' to nije bitno. Bitno je to da se na osnovu dva primera koji nemaju nijednu zajedničku tačku (osim izvođača na čijem se albumu nalaze) ne mo?e doneti nikakav relevantan sud.

Pozdrav,

Vasa