View Single Post
Old 12-08-2010, 02:06 PM   #11
tomo
Member

tomo's Avatar

Default Re: Debljina krivulje

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Kakva diskusija !! Boze svasta ce biti ovde da se cuje i procita.....

volim kad neko priupita kako dobiti (ovoga puta) mega zvuk dobosa....a pritom se koristo semi-pro (amaterska) oprema za snimanje i sviranje, sa losim sviracima, u improvizovanom studiju, sa "snimateljem" koji ima svega 3 meseca prakse u bedroom studiju... i onda rezultati nekako nisu isti...itam se pitam....
zadnjih deset godina cijeli svijet su amateri, lose sviraju, nikakvi producenti...?

butch vig napravio zadnji album green day-a totalno suprotno od onoga sto pricam i zelim postici ali isti covjek je radio i nevermind, nirvana, o kome pricam o necemu kao primjeru da mi je dobro mada znam da su tu i pare i politka u pitanju, u oba slucaja ali opet okrenimo se nekim manjim bendovima, ista prica, sve isto ali u manjim razmjerima. ne pada mi sada n jedan bend napamet ali bilo koji bend mi dajte sa ovih prostora, jedan album pred deset ili vise godina i jedan album pred malo sniman. ista tematika.

to za ekperimentiranje, znam da je tako, moram sjet i radit ali eto mislio ako imate stogod korisnoga za savjetovat. cini se da sam prvo trebao u 5 stranica objasniti sto sam uopce htio, tako da i dalje tema ostaje. tko god je upoznat sa tehnikom snimanja, opremom...koja je vezana uz prvobitnu temu i problem bio bih jako zahvalan da mi udjeli savijet!
tomo is offline   Reply With Quote