Re: Monitori ZUJE......
neznam Boggy, uz dužno poštovanje prema starijem i iskusnijem kolegi poput tebe, ali imao sam već takvih iskustava.
u ovom slučaju se događa da taj samsungov monitor stvara problem u vidu stvaranja zujke u sistemu. ako ta zujka putuje po struji, u tom slučaju će se stvar bitno popraviti "balansiraom stujom" ili filtracijom.
balansiranu struju sam imao priliku implementirati u dva studija i svi takvi problemi su netragom nestali, naravno, uz odgovarajuće posebno uzemljenje samo za studio, a ovo jeftiniej rješenje koj sam predložio su pred nekoliko godina razni mutikaše ugrađivali u EURO konektor na strujnom kabelu, ljepo to ušminkali i prodavali po 100-njak eura kao vunder kabel za struju, osobito za pojačala, koji "stišava noise floor, smanjuje zujku i cjela sprava radi neusporedivo bolje"
slažem se sa tobom da je možda bolje da čovjek odnese taj Samsung u servis, odnosno da se žali da mu to stvara problem, samo, pitanje je hoće li mu to uvažiti i zamjeniti uređaj. ako mu i zamjene uređaj, i drugi koji dobije će mu vrlo vjerojatno stvarati isti problem