Quote:
Originally Posted by Elf
Dugo sam oklevao da napishem neshto, ali je ipak dark side preovladao...
Mislim da se sve ipak svodi na kontakte i zemlju obitavanja(ne porekla), jer mi se chini da ni dobre reference i dobra produkcija danas nishta ne znache...
Npr, sa projektom Audionova smo doshli do gotovo svih znachajnih producenata elektronske muzike i svi su vrteli/vrte i chartovali nashu muziku.
Od progy ekipe tipa Prydz,Sasha,Digweed,van Dyk,pa danas do Richie Hawtin-a,Marca Carole,Valentina Kanzyani-a...(samo da nabrojim par).
I radili smo i na velikim i malim dogadjajima i super prolazili, ali sada neshto definitivno nije kako treba...Neshto je sve stalo, chini mi se.
|
to je ono sto ja pricam sve vreme...svim (poznatim) DJ-ima treba novi materijal da bi imali sta da vrte na SVOJIM tezgama...oni ce i da ga pustaju, chartuju i sta vec..ali od toga NEMA LEBA !!!
i ti razni events, sve se isplati organizatoru, i da plati put nekome iz Srbije..jer je krajnji cilj - veliki event = puno para za njih !
A to sto ih nema cesto, to je druga prica....i nekome se ucini da se kao, nesto "desava", a u stvari sve to prodje i zaboravi se za par nedelja....a zivot prosao !!!