[quote=marcos;284343]jednu stvar sam primjetio...puuuno dobrih stvari se događa u jako "nemainstream" krugovima. Ovdje u Hrvatskoj imamo puno odličnih bendova koji su totalno nezainteresirani za medijski proboj....
Znaju svirat, dobri su albumi, dobri su koncerti...i to je to. Jer ?ta danas znaći publika i ?ta znaći eksponiranost kad od toga ni?ta. Tako da talentirani ljudi ostaju u undergroundu i tamo im je dobro. Ako hoćete mogu počet linkove stavljat (ali mi se neda)
A ima i jedan zanimljiv fenomen...bend Kinoklub je iza?ao sa jednim singlom ("za nju") koji na youtubeu ima već oko 300 000 pogleda. Bio sam na njihovoj svirci i cure skacu u prvom redu, ruku dajem ne la?em. Običan jednostavan pop punk kakav se vrti na MTV u i kakvog je svih sram svirati. Evo, neko se sjeti da bi ba? to mogli i krene im. Nikakva "umjetnost" ali bar se čini da bi mogli imat i komercijanog uspjeha...mo?da jer je muzika koju sviraju komercijalna?

)) A i produkcija je dobra. Samo neka je takvih bendova ?to vi?e pa će se i vi?e novaca vrtjeti pa će bit i bolja produkcija.
evo linka
http://www.youtube.com/watch?v=DYrsKYV4nzA