Thread: mrzim decu
View Single Post
Old 04-08-2010, 10:22 PM   #24
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: mrzim decu

pa, ostaje nada da će i ovde moći da radi nešto što nije šund, i za to se treba i valja boriti. Ja imam tu sreću da sam već 4 ili 5 godina u priči sa ovom drugom stranom, radeći sa dosta nekih BG bendova različitih žanrova. Zadnje 2 godine živim isključivo od svog studija i svirki tih istih bendova, tako da, daleko od toga da je nemoguće. Samo je jako teško. Nisi nam rekao koliko mali ima godina? I koliko je tačno osposobljen za samostalni rad? Rekoh, nisu te škole uopšte loše, ni sistematizovano znanje samo po sebi, samo su kod nas te škole mahom jako loše organizovane, i samo u smeru uzimanja novca i mazanja oči deci. U inostranstvu je ta priča već drugačija, samo se bolje raspitajte koliko on vremena ima za gubljenje na to, jer kod njih klinci počinju šegrtovanje i radnu obuku jaako rano, tako da prosečan diplomirac od 25-26 godina je već premator i neinteresantan majstorima po studijima. Skoro sam davao i sam oglas za šegrtovanje,i uglavnom su u obzir dolazili mlađi kandidati, jer su lakši za saradnju, i puniji motivacije
Arthur is offline   Reply With Quote