Quote:
Originally Posted by voomighty
To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima
|
Omladina slusa sta hoce. Uglavnom su to razna sranja. Grand je samo jedno od njih. Razni reperi, ded metalci, pankeri i mn. dr. su isto to.
Quote:
isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog,
|
Ne gledam tv uopste.
Quote:
takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa.
|
To je to isto, samo racionalizacija. Ljudi misle da je seljacina i olicenje neukusa jer je on bogat, a mi siromasni.
Quote:
sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.
|
Grand ce uvek postojati, samo pod drugim imenom. On je idealan za propalu zemlju gde bi ljudi da se obogate preko noci, a nemaju skolu. To je nesto poput "americkog sna", to je nas "srpski san". Kakvi spavaci- takvi i snovi.