View Single Post
Old 04-08-2010, 08:36 AM   #10
google
Banned

Default Re: Istorijski Raskid

Quote:
Originally Posted by voomighty View Post
To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima
Omladina slusa sta hoce. Uglavnom su to razna sranja. Grand je samo jedno od njih. Razni reperi, ded metalci, pankeri i mn. dr. su isto to.

Quote:
isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog,
Ne gledam tv uopste.

Quote:
takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa.
To je to isto, samo racionalizacija. Ljudi misle da je seljacina i olicenje neukusa jer je on bogat, a mi siromasni.

Quote:
sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.
Grand ce uvek postojati, samo pod drugim imenom. On je idealan za propalu zemlju gde bi ljudi da se obogate preko noci, a nemaju skolu. To je nesto poput "americkog sna", to je nas "srpski san". Kakvi spavaci- takvi i snovi.
google is offline   Reply With Quote