View Single Post
Old 01-08-2010, 11:27 PM   #2
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: Najdosadnija pesma na svetu je i najbolja...

Meni je "? got a feeling" glupa da otkines... SLOVIMA nista tu ne vidim ni zarazno ni efektno... kad je puste na radiju dok vozim, smeta mi da vozim koliko me iritira, pa promenim... ali isto tako znam da svi oko mene, a pripadam mladjoj generaciji, to drze na mp3 playerima, jbga... Pritom, zaista kapiram i BEP i to sto rade smatram da je bilo izuzetno novo kad se pojavilo i kreativno. Imaju zaista izvanredne momente, ali nikada nisam uspeo, i pored sve zelje, da odslusam ceo njihov album... produkcija koliko god genijalna sa jedne strane, sa druge, mene zaista boli glava od cele te atmosfere koja je na disku, bolesno iskompresovanog zvuka bez i trunke bilo kakve prirodne dinamike, prenapadnih vokalnih deonica, narocito onih delova kad "bacaju rime", itd... ali zato sam npr. otkinuo na disk koji je Will I Am radio za Sergio Mendesa, mislim da mi se evo treci izlizao od slusanja...

A "Alejandro" je... ne znam, zaista ne postoji rec kojom bih opisao TO... pored ovog zapadnog smeca, pocinjem da podrzavam ove nase, DZoganija i ekipu, po principu "Kupujmo domace"... jbga, sr*nje je sra*je, ja ne vidim razliku izmedju "Alejandro" i "Insomnije"...
zmaj is offline   Reply With Quote