Lol

i opet nisam dobio odgovor na pitanje..
aranzman trake je takav, kakav je, svidjao se on vama ili ne, previse je subjektivno i dolazi od ljudi za koje ni neznam dal uopce slusaju takvu glazbu, da bi dobio kvalitetan odgovor, ali drzi vodu za ono za sto je namijenjen. poslusajte malo ekipu s parvati recordsa i proucite njihove aranzmane ako vec krecete u tom smjeru, al onda da obrazlozite vas odgovor za cinjenicama a ne subjektivnim dojmom..
posto se tu cak kacite na etiketiranje pravca glazbe pa da i to razrijesimo. psy trance je skracenica od psychedelic trance ako se ne varam. ako vam traka nije psihodelicna, onda cu bome preispitat svoje 10.godisnje stavove o psihodeliji. ocelot, ajja, atriohm, encephalopaticys, svi su psy trance, sad, dal se vise furaju na forrest, dark, fullon, morning, minimal ili nesto sedmo, nebitno, poanta je da je to PSYtrance jer je "psihodelicno", a ne zato sto fura takvu i takvu melodiju, takav i takav zvuk i sl.. takodjer, u tranceu sam vise od 5 godina i proucavam/slusam ga svaki dan, isao sam po svakakvim festivalima, partijima, privatnjacima i, ruku na srce, mogu rec da znam sto je i kakav trens. i MOLIM vas, nemojte se kacit na takve gluposti, pogotovo jer pitanje nije bilo "kakvim pravcem biste nazvali ovu traku".
a sad da se vratim na pitanje koje jos nije odgovoreno a zanima me odgovor
sto biste vi sredili unutar mixa? (ne aranzmana, ne melodija, ne klasifikacije pravca, vec striktno mix)
hvala