View Single Post
Old 27-07-2010, 12:46 AM   #12
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Kvalitet VSTi

Quote:
Originally Posted by marestudio View Post
Hahahah ne smem da pricam ovaj ARTUR oce da bije!
Ma koji bre konvertor na svetu ide preko 22 050 HZ, koji mikrofon prihvata frekvencije iznad, koji zvucnik reprodukuje frekvencije iznad 20 000Hz, koje uvo cuje frekvenciju iznad 20 000Hz, mi cujemo usima, ne dupetom!
Postoje mikrofoni koji snimaju ultra i infra zvuk kao i konvertori ali se koriste za snimanje delfina, i slepih miseva, odnosno u naucne svrhe, a ne za snimanje muzike!
A sto se tice bitova, tu mu je jeb... ke.... i pokazao koliko se razume u sadrzini zvuka!
Mislim da je sada mnogo jasnije o cemu pricam!
Dečko, nije u redu da tako nastupa?, ma koliko bio samouveren u svoje znanje i ono ?to si negde nekako pročitao, a ko zna kako shvatio. Niti je to ?to je na toj stranici moja interpretacija istine, nego samo pojednostavljeno obja?njenje procesa nečega ?to je na mnogo drugih stranica knjiga i interneta prilično konfuznije obja?njeno, a u svakodnevnoj praksi dokazano i potvrđeno.

Tako da bi te, u dobrom duhu, lepo zamolio da spusti? loptu, i sedne? pa RED PO RED pročita? obja?njenje, i ako se sa nečim ne sla?e? i mo?e? da argumentovano objasni? suprotno, ja ću biti jako srećan da čujem. A ako te ne?to buni i nije ti jasno, i to ću ti rado pojasniti, čemu ovaj forum ovde i slu?i. Jedino se sla?em sa tobom da je cela stvar zapravo prilično jednostavna u osnovi, i da se gomila ispravnih zaključaka mo?e izvući čim skonta? osnove.

eto vidi? da neću da bijem (odma) već naprotiv,
Arthur is offline   Reply With Quote