View Single Post
Old 26-07-2010, 08:08 PM   #3
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Komp + slusalice - stereophonic to binaural DSP

Quote:
Originally Posted by oaprograms View Post
Moje pitanje za nekog iskusnijeg je, ima li nacina da se ista stvar postigne izvan winampa, na nivou browser-a ili windows-a, da bi npr. i sajtovi poput youtube-a mogli da se cuju na isti nacin? Ovo mi vec duze vreme nedostaje, posto winamp koristim mozda 40% vremena, a za sve ostale programe nemam neku ideju kako to da postignem. Malo sire pitanje, ima li nacina da se bilo kakav dsp postigne na nivou windows DirectSound audio output-a, tako da radi za sve programe u windowsu?

Zanimljivo pitanje, ja mislim da sam daaavno na nesto takvo natrcao. Jel si probao google da pretreses ? Predlog - ako imas neku malo profesionalniju karticu, mozes da probas programom Spinaudio ASIO FX Processor ili Spinaudio Virtual Mixer ( http://www.kvraudio.com/get.php?mode...&sort=1&rpp=15 za listu slicnih ) da prerutujes signal da ti uvek prodje kroz virtuelnu konzolu programa i tako dobijes mogucnost da na izlazu uvek imas VST! Npr izlaz koji bi koristio za slusanje (izlaz koji win koristi kao primarni - obicno 1+2) vratis u ulaz na kartici, dobijes ga kao ulazni signal na tom SPINAUDIO mikseru, stavis na ulaz neki VST i sve posaljes na drugi neki par izlaza... Ili upotrebis kao primarnu - integrisanu karticu sa ploce, nju posaljes u ovaj mikser i to je to...

Last edited by psionic; 26-07-2010 at 08:17 PM.
psionic is offline   Reply With Quote