View Single Post
Old 16-07-2010, 08:48 PM   #5
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: PT Mellowmuse ATA plug-in

Neshto mi ne polazi za rukom da proradi ...Evo sam sklonio sve inserte sa mixera,ostavio samo na audio kanalu na insertu 1 ATA,insertu 2 recimo neki UAD ili,ajde da preskocim UAD,recimo PSP mastercomp.I na master insertujem ATA selektujem grupu master,bajpasujem PSP,pingujem sa mastera i izbacuje mi u ATA mastera latency:1660 i isto tako i u ATA na kanalu gde je PSP latency:1660 ,aktiviram PSP ali zvucno se nishta nije promenilo,i dalje postoji ta latencija...u chemu je fora?
Koliko se uopste moze podici ATA plugova u projektu,meni ne dozvoljava vishe od 6 ?
Do sada sam gde mi se desi veca latencija i sredjivao rucno,(uglavnom za UAD plugove,Drumagog,SPL drumXch i mozda josh po koji problematichan) - kada mi posle insertovanja pluga izbaci koliki je delay,pre shifta uradim novu playlistu tom kanalu i naznacim u naslovu koliko samplova je shift u + ili - i za koji plug pa mogu da skacem na koji shift hocu ako menjam plugove i nekako mi to ide tako,nemam problem sa tim nego sam hteo da vidim kako radi ATA i moze li to piti vodu...