View Single Post
Old 15-07-2010, 06:51 AM   #55
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Procesor zvucne karte

Quote:
Originally Posted by AudioStorm View Post
Ha Ha ...Ma kontam da ce sve to meni raditi ok,na pocetku...Guracu plugove do jedne mjere i onda cu shvatiti posle nekog vremena da mi je vise nego potreban quad core nego leba da jedem Sudeci po koeficijentu brzine tehnoloskog progresa nema sta nego promijenitri sistem i procesor i jos dzumlu od svega pomalo i biti miran barem neko vrijeme a onda se vratiti na Amigu
Nego,par nekih stvarcica me interesuje...
Kontam da instaliram Omnisphere,znaci synth je opasan ali je i ogroman (36 GB,masala).E sad pored gore pomenutih (psionicu) Nexusa i Hypersonica da nije ipak to preveliki zalogaj za "skromni" Dual Core 3GHz i XP 32 bit??Ne znam kako ce se ponasati na DELTI 66 ali ipak glavni teret podnosi procesor...Kontam da idem postupno,kao sto si mi rekao da zavrsene kanale konvertujem pa odradim zamjenu plugina i da tako ih obradjujem jedan po jedan do mixa.
Avantgard,koliko si imao poteskoca i koliko ti je "tesko" islo dok si zavrsavao Tempus Fugit?Btw,traka je odlicna,jako mi se svidjela na prvi slus a i kasnije,govorim o tematici i uopste atmosferi,e sad nisam je uspio cuti na nekom dobrom monitoringu ili na nekom velikom klubskom sistemu osim na kucnom hi-fi gdje zvuci sasvim solidno.Na kojoj si masini je odradio,na FL ili Abletonu?
P.S.Jesi kupio Audiophile 192?
Ja ne znam koja fora, ja guram na AMD 5000+ Dual core, onaj od pre 2-3 godine model, po 6-7 Nexus-a, Hypersonics, Trilogy, Omnisphere, par manjih sintova, kontakt banki pun lonac i nemam problema sa kocenjem i seckanjem...A karta je M-Audio Audiophile 192...
Jan is offline   Reply With Quote