Thread: Audio u midi
View Single Post
Old 13-07-2010, 11:28 PM   #12
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Audio u midi

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Kinez, sjajan tutorijal, i jos bolji odgovor na "provokacije" (iako me cudi, jer koliko znam, kravadinka je do sada bio sasvim ok sagovornik u mnogim temama... moguce je da, kao i vecina nas, pati od trauma dozivljenih od midi sviraca i drugih interpretatora novokomponovanih hitova u nasim nam dragim zadimljenih kafanama i restoranima , pa otuda takva reakcija ).
Pa recimo, mada je prilicno bila sala...
Evo vidi odgovor na ovo ispod, i to je razlog...

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
hm, zanimljivo... imao sam prvo na pameti da napisem nesto sasvim drugo, i da prekinem ovu raspravu, posto joj nisam video svrhu, ali me sada zanima u cemu je ustvari problem. Zasto je kompjuter i softver koristan kada se koristi u svrhu ubrzavanja rada sa snimanjem i editovanjem muzike, a isto to nije kada se koristi za ubrzavanje direktnog rada sa notnim (frekvencijskim) zapisom, odnosno, skidanjem melodija i harmonija i njihovim editovanjem?
Evo argumenata...
Kada kompjuter i software ubrzavaju rad i koriste onima koji znaju sta rade, moze se reci da je pozitivno, to im je i namena...
Ako kompjuter i software koriste onima koji ne znaju sta rade, takodje je pozitivno, ali samo njima, jer ce mozda nesto i nauciti usput, mada ce njihovo neznanje uvek stajati na putu njihovom uspehu...

Zato i kazem, vise je sala, jer ovi sto ne znaju ne skode nikome osim sami sebi sto traze medvedju uslugu petljajuci se sa ovim audio to midi glupostima, umesto da sede uz instrument i bave se muzikom, o tome je ovde rec, je li?

A trece... Svi nesto spamuju i $erkaju po forumu, aj 'malo' i ja...
Sorry za off...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote