Quote:
Originally Posted by DaBear
pa kad bi SSL svima davao pare za reklamu - sta bi im ostalo ?
On je njihov dugogodisnji klijent i cak je imao udela (dao predlog za frekvencije) za poznati SSL "brown Eq".
Sigurno je dobio popust, 20% max...nista vise od toga. Alo, ljudi - kapitalizam!
A sto se tice sobe, video sam desetine studija poznatih producenata i uglavnom, jako malo "akustike" (tretmana) tu ima.
Kad se neko bavi snimanjem i miksanjem preko 20 godina, tj zna sta da slusa i kako da slusa i sta da uzme u obzir. Dok neko ko je tek poceo i seo u najbolju sobu sa akustikom opet nece moci ni ni da pridje nekom iskusnijem..
|
Pa da znam tpo je kapitalizam i ?to vredi dobra reklama, jo? bi mu morali doplatiti za to ne samo dati (ceo!) mikser!
Ma dobro video sam ja sva?ta oko poznatih producenata od dobro do nikakvo...
Alan Parsons recimo neče da pretirano koristi HW i posve je zadovoljan sa plug-inovima opet neko drugi ima drugačiju filozofiju...
Mo?e on da radi i 50 godina u odličnim akustičnim prostorijama a neče da napravi tako doma kao u dobroj prostoriji, inače ima i ?ablonski princip rada koji svaki producenat ima svoj...
... ne ka?em da če mu biti puno lak?e ali nije to to... a i u dana?nje vrijeme dosta nekvalitetne produkcije izgleda da jednima nije ni vi?e va?no...