View Single Post
Old 10-07-2010, 04:56 AM   #7
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Cyber - progressive - trance folk :)

Quote:
Originally Posted by InsaneEyes View Post
kik i bas kod mene zvuci sve full OK, al celokupan snimak prshti, ubija pazi savet - malko srezi visoke!

btw - evo jedna bugarska referenca

http://www.youtube.com/watch?v=YNCM5UERBCk

isto je sve tanko i prshti (to se trazi - to je TO!) al nije neprijatno.. malo srezes i to je to!
Uh, ja nisam dolazio ovde neko vreme, nisam ocekivao da cete jos nesto da postujete

Hvala na savetima, tacni su uglavnom - ova verzija nije vise aktuelna neko vreme, Insane Eyes, video sam i ja da ima visokih i previse i srezao ih jos u pre par verzija... Radimo sada na vokalu pa cu da uploadujem doradjeno izdanje...
BTW, bugarka je ludilo , ovako u youtubeu, pomalo suvo mi zvuci, ali to je taj trip... Synth zurla na pocetku rulez, mnogo volim te njihove iscasene zvukove i polutonove (kako se vec to zove kad se pojedine note malo rashteluju - za cetvrt stepena)

@Lag, probao sam malo da ushaflujem... Ne znam, sama je melodija malo tvrda i kockasta, grozno zvuci sa shuffleom ili pomerenim notama sa grida... Treba jos probati onaj zicani da se jos malo humanizuje - nisam se uopste time bavio... Imas plus od mene za onaj pad koji je sada pojacan (ako si na taj mislio ) Sa vokalom tek treba da se igram kad dodju prateci.

Kick je doradjen - ne mnogo ali je sad kao bolji - jos uvek ne znam da li ce ovaj da ostane... Da, treba da se odsviraju i odgovori u refrenu, ali sam se sad na miks i same boje vise koncentrisao... Eto to je to - stay tuned

Inace izlazi uskoro singl - Soba od kamena - od istog ovog izvodjaca (Vlada) i snimljen je spot... Nisam ga video, ali kazu da je spot dosta dobar - ja sam radio snimanje zivih, miks i nesto malo na matrici.

Evo je nova verzija ( beta 0.30 )
http://www.box.net/shared/rshuo2bvqc

Last edited by psionic; 11-07-2010 at 04:16 AM.
psionic is offline   Reply With Quote