Quote:
Originally Posted by Big Bockie
harmonikas
|
Covece, Joksimovic jeste harmonikas. To mu je najjaca strana, da je tako dobar pevac kao sto je harmonikas, bio bi svetska klasa.
Quote:
Ima li neko ko moze da napuni sve hale u zemlji, a da nije picka, los muzicar, der-pe, govno od coveka, harmonikas, da kad gostuje po bivsim republikama ljubi guzu lokalnoj publici, ne zna da peva, itd...?!
|
Ne pljujem ga, on je meni simpatican. Uz to je i odlican svirac. Da ima stil, nema stil. Ali to je najmanje bitno... Ja sam realan covek. Ako ima neko zapazanje, nije iz zle namere, jednostavno, ja tako mislim. Svako ima jake i slabe strane... Druga je stvar sto on hoce ono sto mu ne ide, nece ono za sta ima smisla, al' to je cest slucaj- ja mogu/hocu sve.
Ne ide to... Varijanta "sam svoj majstor", moze da zuci, a (najcesce) ne valja.
Mozda muu ne odgovaraju pesme koje pise? Da peva nesto ozbiljnije, mozda bi zvucao uverljivije.
Quote:
A ja bas pustim ovih dana Joksimovica, novi neki album, neka stvar Moja ljubavi ili tako nesto,i jebes ga stvarno niko nije u zadnjih par godina od tih pop-trt-sweet-palac pesmica napravio nista pametnije!
|
Nisam uspeo stici do te pesme. Odustao sam od slusanja tog novog albuma kod 1. ili 2. pesme...