Quote:
Originally Posted by Solozabal
Da ne zaboravimo, ovih 10 savjeta je inace iz jednog stranog magazina ne iz moje glave i navedeni su kao osnovne smjernice koje se MOGU provjeriti i vidjet da li doprinose boljem jer to i je cijela bit tih savjeta... Naravno uvijek ce bit onih koji se slazu i ne slazu, zato valjda i postoji forum da se iznese svoje misljenje koliko ono profi ili neprofi bilo, a bilo kakva osuda je besmislena i ne vodi nigdje.
|
Ajd da ponovim....
Pa vec sam rekao da mozes svoje monitore pozicionirati po kakvim god savetima zelis.. nemam problem sa tim.
Problem imam da ne naglasim ako postoji nepravilnost u nekom savetu koji se nece sloziti sa vec definisanim preporukama za to ovlacenih organizacija... casopis, ma koliko popularan bio, ne spada u tu grupu... odnosno... nije mu obaveza da propisuje i preporucuje sta i kako treba raditi, postaviti, definisati....
Zadatak casopisa je da ima svoje citaoce....
Quote:
Originally Posted by Solozabal
Stavljati profesionalce ispred onih koji to nisu nema smisla, pogotovo u ovoj bransi gdje se preko noci postaje "profesionalac" jer je konacni cilj, produkt i dalje glazba koja nepoznaje granice raznoraznih istrazivanja i pokusaja istih.
|
Stavljam profesionalce ispred entuzijasta, jer entuzijastima nista ne zavisi od dobrog miksa, a profesionalcima zavisi sta ce jesti ovog meseca... a to smatram malko bitnijim od subjektivnog dozivljavanja "demokratije".
Niko ni tebi ne brani da budes profesionalac... samo dozvolis sebi da su ti jedino moguci prihodi od onoga sto licno ti smiksas, u svom studiju, sa, sebi svojstveno, posavljenim monitorima, i nemoj jesti nista sto nije od tih prihoda kupljeno...
pozdrav
bogi