View Single Post
Old 25-06-2010, 05:13 PM   #4
drzox
Member

Default Re: Focusrite Liquid Saffire 56 vs ISA ONE

Quote:
Originally Posted by zwerdesign View Post
Prvo to nisu iste sprave.
ISA One je predpojačalo dok ti Saffire 56 zv . kartica sa 2 Liquid Pre-ampa sa po 13 simulacija predpojačala te 6 klasicnih FF pre-ampova. 2x ADAT itd.
Ja je imam i jako sam zadovoljan od prvog dana.
Uglavnom neznam sta ti treba pre-amp ili kartica sa njima?
Napisao sam u prvom postu"iskljucivo radi predpojacala" dakle treba mi predpojacalo,e sad ja dosta vjerujem u da je "digitalni zvuk",daleko ispred "analognog" tj da sve sto je analogno moze se predstaviti sa 97% vjernoscu u digitalnoj domeni ,ali naravno kad bi to priznali "analogna" industrija bi propala.Ali da ne ulazimo u polemiku ,bice milion i za i protiv da se vratimo liquidu.
Dakle ,sve ostalo sa liquida mi "ne treba" osim liquid predpojacala pa kontam zasto ne bi potrosio 650e za 13 vrhunskih predpojacala (naravno simulacija) a ISA ONE kosta nekih 450e i imam samo jedno za koje neznam karakter ni koja mu je prvenstvena namjena sto se tice "zanra" muzike i vokala.Ja uglavnom radim Pop i djecije pjesme(MElodije Mostara i slicno).REci mi nesto vise o tim preampima na liquidu i ako si cuo neko stvarno koje ima sim.na liquidu kako ti se cini?
Unaprijed hvala