Quote:
Originally Posted by psionic
Pa hteo sam da malo zvuci napumpano, ali ne mozes to narodnjaku, ili sta je vec ovo, da uradis... Prosto nece biti to - to... Ima malo na basu i na onom buzukiju i to je to... Ima i na glasu ali neprimetno malo.
Inace davno nisam nista radio za svoju dusu, a ovo radim u studiu kao neki tonac/aranzer/saradnik... Tako se sve nesto slozilo da sam uleteo u taj studio, a covek koji je kompozitor hoce da to sve zvuci cyber i tako... Uvodni synth je omnisfera, ali ne sempl vec njegov sound engine - da, ima i on oscilatore i tome slicno i mogu ti reci - synth na prilicno visokom nivou !
Klavir nesto slabo koristim, ali ga i ja volim, i kada dodje do toga, nije los onaj 4Front Truepianos... Verujem da neki library za kontakt tipa Akoustik Piano zvuci ekstra ali s obzirom da pojede jedno 30Gb za klavir, sasvim je ok ovaj 4front...
|
Ogledah neki klip na Youtube-u i moram da priznam wow opako dobro zvuci. Skinuh ga juce pa cu da ga probam uskoro. Tnx!
Quote:
Uvodni synth je omnisfera
|
Ovim si mislio na Spectrasonics - Omnisphere?
Nemam ja zamerke na kvalitet, cistocu synth-a itd. vec na sam zvuk synth-a. Stvar je subjektivne prirode, jednostavno ne prija.