http://www.rumski.com/forum/member.p...itor_messaging
Today 12:30 AM
TheBraco Evo me ovdje.
Dakle meni i dalje nije jasno kakav je to materijal. Naravno da bi ga bilo možda praktičnije nabaviti u Hrvatskoj ali ako ne idem po njega u Slo. Da li postoji šansa da nekako ipak to vidim neki tvoj jpeg na moj email? Ja bi volio da to bude crne boje pa ako je moguće da mi napišeš neku cijenu.
Nisam još shvatio jel mi to ti prodaš ili me spojiš sa nekim ili uputiš?
Imam još jednu ideju ako ti to nije davež. Možda da mi poštom naravno na moj trošak pošalješ mali komadić materijala pa ga pokušam tražiti u Hrvatskoj? ( tada bi znao što tražim )
Pa nemam pojma što ima u hrvatskoj. Ali iz izkustva znam da se uvijek može nešto nači, možda ne baš prava boja ili točno takav i takav materijal kojeg si zamisliš ali zadovoljivo da. Mnogoputa se zna nači posve odlična tkanina u trgovinama koje prodaju tkaninu na kg samo treba biti uporan i tražiti (ali ako znaš što tražiš...)
Ako ne drugo okreni se dealerima za "upholstery" i nađi jedan gust materijal (ali da još dozvoljava da zrak ide skroz, duvni skroz i nek ima nek otpor... pa teško je reči koliki

... - rumski/search/akustička tkanina, par puta smo se raspisali). Ima mnogo tipova tkanine što dolaze u obzir ali u glavnom dosta velika gustoča... od oka minimalno 220g/m2 pa super je i 300g/m2 pa i više... podložena mikrotkanina, suede... ma nači češ.
Evo praktički: idi majstorima što tapeciraju fotelje pokazat če ti uzorce tkanine i vidjet češ uvoznika ili proizvođača na uzorcima

e onda njih pozovi.
Ako ti sve to otkaže možeš da uzmeš od mene koje ja koristim ali mora biti pozamašna količina. Cena veoma varira od količine i to po 50, 100 i više% (i koja vrsta tkanine...) tako da nema smisla da ti nešto pišem ako nema konkretne zadače.
Ako te spojim direktno sa mojim (ima ih više) dobavljačem onda če te doči još skuplje (oko 50-100%) nego ako uzmeš preko mene jer imam kredit, nema neke tajne.
Evo orijentacije: cjene bez nekog kredita male količine od proizvođača direktno od oko 12€/tm (zadovaljujuča kvaliteta), kvalitetnije od 15,18,25...€/tm (ima i skupljih

) + PDV + možda carina i prevoz/poštanski troškovi.
Ja ima pola te cjene to je sve.
Yesterday 12:43 PM
TheBraco Jesam li nešto krivo pohvatao ili ti izrađuješ elemente potrebne za studio, npr Vale?
Da također.