Quote:
Originally Posted by Matoree
e ovo nisam znao! Koliko kosta postarina otprilike recimo za emu1212m ? Jel se jos placa onih 3% na iznos posti ako se salje pouzecem ? i jel moze varijanta da se uplati na racun pa posaljem skeniranu uplatnicu da ustekam tih 3% ako moze 
|
naravno, prvo se uplacuje na nas ziro racun, pa onda saljemo kurirskom sluzbom. postarina zavisi od njih, ali mislim da ne bi trebalo da bude vise od 300 din za tu karticu. inace smo dobili pci express verziju.
Quote:
Originally Posted by avantgarde2
Lesha pitanje jedno. Zar nisu Presonus audiobox usb i Focusrite saffire 6 usb 1.1 USB uredjaji?
I odlucih se ovih dana da kupim M-Audio Audiophile 192 ali je u Mitrosu nema na lageru a kazu da je 12900 RSD. Pozvah naravno i Artist ali je vi prodajete za 14900 RSD. Te cene mi dodju malo napucane jer vidim da se na Thomann-u prodaje za 118e http://www.thomann.de/gb/maudio_delt...ophile_192.htm.
Mada, uzeo bih je ja kod vas u Artistu, ne zalim tih 3000 RSD vise, ali mi ovi iz Mitrosa rekose da se strpim malo jer im dolazi sad uskoro i ipak su za 2000 RSD jeftiniji.
|
sorry, nisam video da trazis 2.0
sto se audiophile-a tice, kod nas je do skoro bila 12.700, ali smo zbog skoka evra morali da usaglasimo cene. na thomannu gledaj iskljucivo nemacku verziju, jer si naveo cenu za englesko trziste. popust za tu karticu kod nemaca je preko 36% sto na zalost ne mozemo da pratimo, zbog toga je i takva cena kod nas, ali je prednost sto dobijas redovnu garanciju ukoliko se sa njom nesto desi.
ukoliko te zanima, e-mu 1212m pci express je kod nas vrlo povoljna, cena je 15.128 din. sto je npr. jeftinije od thomanna.
pozdrav