Quote:
Originally Posted by psionic
Jos nisi uzeo interfejz ? Pa sta cekas, bog te, ako ti treba uzmi bilo koji od ovde pomenutih, neces se zeznuti. Ako kupujes svoju prvu ozbiljnu kartu, uzmi neku za koju mozes da skrpis kintu. Shvatices sta ti jos treba ili ne treba kako budes ulazio u ovaj posao, ne moras niti mozes kupiti nesto sto ce biti u isto vreme jevtino, dobro a opet nesto sto ti sto posto odgovara. Tek treba da izgradis misljenje o ovoj materiji, zato uzmi nesto ne preterano skupo... Radice svakako. 150ak evra je nista u danasnje vreme...
|
Ma Psionic, poslusao sam te i hteo sam da kupim Deltu 66 o kojoj si mi pricao. I bese ona na nekom popustu u Artistu za 103e pre neku nedelju ali sam se zajebao samo tako! Zvao sam Artist cini mi se u petak da proverim za cenu i oko isporuke, ali nisam narucio iz prve jer sam to popodne bio poprilicno zauzet. Nazvah u subotu da narucim, a akcije vise nema

Posle toga mi se nije davalo 160e za nju...
Lesha pitanje jedno. Zar nisu Presonus audiobox usb i Focusrite saffire 6 usb 1.1 USB uredjaji?
I odlucih se ovih dana da kupim
M-Audio Audiophile 192 ali je u Mitrosu nema na lageru a kazu da je 12900 RSD. Pozvah naravno i Artist ali je vi prodajete za 14900 RSD. Te cene mi dodju malo napucane jer vidim da se na Thomann-u prodaje za 118e
http://www.thomann.de/gb/maudio_delt...ophile_192.htm.
Mada, uzeo bih je ja kod vas u Artistu, ne zalim tih 3000 RSD vise, ali mi ovi iz Mitrosa rekose da se strpim malo jer im dolazi sad uskoro i ipak su za 2000 RSD jeftiniji.