Da sobica je mala, nakon izoliranja je oko 400 x 400 sa ovom neravninom na desnom zidu. Inače sam za vrata zamislio ( obzirom da su u usubljenju u zidu ( zbog izolacije )) neku izolaciju, pa pokretnu kocku ili absorber koji bi odgovarao udubljenju pa superchunk zbog kuta ( koji bi se nastavio na ovaj iznad vrata. Imam i novi problem sa gredama. Na lijevom zidu gdje bi trebao biti superchunk od lijvog zida do poprečne grede ima 30 cm. Tako da ili je to dimenzija ili preskačem gredu i nastavljam veći. Inače je plan da uselim i dodajem panele ( koje planiram raditi samostojeće ) koje bih mogao premje?tati po potrebi. Znači slu?am i dejstvujem ( gluhi bubnjar sigurno ima savr?en sluh

). Absorbere sam crtao 2m x 1m veće i pod kosim zidom ovisi o visini zida. Superchunkse u niskim kutevima ću napraviti ne?to veće jer mi se čini da bi tu moglo biti najvi?e problema sa basevima.
E sad ?to sa plafonom i kutevima prema istom? Pitam zbog vje?anja absorbera na knauf ( bit će ne?to te?i ) i bi li ti zatvarao sve uglove obzirom na dimenziju sobe?
Tnx