View Single Post
Old 14-06-2010, 08:16 PM   #41
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Studio, oprema, fat zvuk

Ja sam se takvih gluposti načitao po tim knjigama, a naročito domaćim, koje se izdaju u formi "ud?benika". Tako da ne vidim da su se ovi ikako upecali.
Takođe, na stranim forumima na pola ovakvih tema nema ni jedan po?ten odgovor, samo par odjeba ili uop?tenih replyova, bez za?ivljavanja tema.

@Shot & BigBockie
Ne odustajte jo?, na domaćem terenu ste. Svi sve vide i neće ovo ovako zavr?iti.

@Google
Dokle ti misli? da ide? okolo po temama i konstantno vrti? jednu te istu priču, o smislenosti bavljenja muzikom koja valja i koja "ima ne?to" u sebi? Nije da osporavam tvoja osnovna ubeđenja, samo me zanima do kad misli? da ide? okolo i davi? ljude sa identičnim idejama, i svođenjima na to? Jer ima? neku svetu misiju da te svi čuju? Ne primećuje? da ljudi uglavnom lo?e reaguju i da nemaju razumevanja za to, i da skoro svaka tema ode u offtopic kada se o tome povede reč? Za?to? Ne znači da ti nisi u pravu, samo mi nije jasno kako ti ne dosadi i za?to se ne okane? ćorava posla. Oba?ka ?to ipak ima ovde ljudi koji definitivno znaju isto ?to i ti, ali su malko ?irih pogleda i percepcija, a da ne pričam koliko nas zapravo MORA da radi svakakve gluposti ne bi li sutra stavio hleb na sto.
Samo te eto ljudski pitam, da li ti primećuje? ?ta radi? ovom forumu i da li to stvarno smatra? svojom ultimativnom satisfakcijom?
Arthur is offline   Reply With Quote