View Single Post
Old 14-06-2010, 08:16 PM   #40
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Studio, oprema, fat zvuk

Ja sam se takvih gluposti načitao po tim knjigama, a naročito domaćim, koje se izdaju u formi "udžbenika". Tako da ne vidim da su se ovi ikako upecali.
Takođe, na stranim forumima na pola ovakvih tema nema ni jedan pošten odgovor, samo par odjeba ili uopštenih replyova, bez zaživljavanja tema.

@Shot & BigBockie
Ne odustajte još, na domaćem terenu ste. Svi sve vide i neće ovo ovako završiti.

@Google
Dokle ti misliš da ideš okolo po temama i konstantno vrtiš jednu te istu priču, o smislenosti bavljenja muzikom koja valja i koja "ima nešto" u sebi? Nije da osporavam tvoja osnovna ubeđenja, samo me zanima do kad misliš da ideš okolo i daviš ljude sa identičnim idejama, i svođenjima na to? Jer imaš neku svetu misiju da te svi čuju? Ne primećuješ da ljudi uglavnom loše reaguju i da nemaju razumevanja za to, i da skoro svaka tema ode u offtopic kada se o tome povede reč? Zašto? Ne znači da ti nisi u pravu, samo mi nije jasno kako ti ne dosadi i zašto se ne okaneš ćorava posla. Obaška što ipak ima ovde ljudi koji definitivno znaju isto što i ti, ali su malko širih pogleda i percepcija, a da ne pričam koliko nas zapravo MORA da radi svakakve gluposti ne bi li sutra stavio hleb na sto.
Samo te eto ljudski pitam, da li ti primećuješ šta radiš ovom forumu i da li to stvarno smatraš svojom ultimativnom satisfakcijom?
Arthur is offline   Reply With Quote