Hej....ja ga imam več neko vreme....i moram da ka?em , da ga jo? nisam potpuno sku?io...

...ali sam ga upotrebio kod nekih mikseva i dva, tri mastera.
Na nekim stvarima radi genialno, a neke mo?e? uni?titi sa njime iako ima? osječaj , da radi odlično....največi njegov problem je, da na njemu ne mo?e? usporediti glasnost prije/poslije processinga ....dok to ne uradi?, nemo?e? uop?te ocjeniti da li je DSM napravio dobro ili lo?e. Ja to re?avam sa svojim monitor controllerjem...
Drugi problem su njegove kontrole....koje su u biti malo neodzivne...pa kod nekih mora? malo pričekati da čuje? rezultat....a druga stvar , da naprimer attack/release tu radi malo drugačije nego na normalnom "kompresoru".
Ali generalno...jedan od najinteresantnijih plug-inova poslednjih godina...koji meni osobno ime veoma velik potencial za upotrebu u masteringu i mixingu.....a mislim da če mi trebati jo? neko vreme da ga naučim upotrebljavati kako treba i da ču imati 100 % kontrolu nad tim ?to radim.
Preseti su cool....ali uop?te nemaju veze sa mogučnostima plug-ina. A ja sam tip koji skoro nikad ne radi presetima....pa sad svaki dan po malo čitam manual i probavam ga na različitim stvarima- nekad uspje?no, nekad neuspe?no i bez njega mi zvuči bolje.
Pozdrav,
Gregor