Re: ne prepoznaje liquid mix???
Oti?ao sam (po nekoj ?emi na netu) u control panel i dodao firewire kartama nekakve drivere koji zavr?avaju sa legacy i automatski ga je prepoznao...iako sam kasnije imao problema sa ubacivanjem simulacija...one nove sa neta nije prepoznavao (this simulation is not available on this sample rate (i 44100 i 48000)...i onda sam ubacio simulacije sa originalnog cd-a, sa kojeg pak nije htio pokrenut instalaciju, jer kao ne pa?e os sistem....ok
Drugi problem...Poku?avam instalirat neke plugove nazat i sa ba? svima imam problem...SSL 4000 sam nekako uspio ali nikako ne uspjevam ozone izotope 4..instalirao sam ga na 100 lokacija i ni?ta...
BTW...Ja ?to sam stariji i ?to vi?e znam sam blesaviji valjda i ni?ta ne znam...Molim vas lijepo da mi objasnite postupak instaliranja pluginova...kad sam se krenuo bavit s ovime samo sam i?ao na next next next a sad u zadnje vrijeme mi ne rade kad idem s tim postupkom, ja onda sve browse puteve instaliram u stainberg, nuendo, vst plugins - pa da ne bi bilo zaj***...ali to mi se cini neuredno i neucinkovito...a za?to postoji i onaj folder plugins koji se nalazi izvan nuendo foldera...i gdje mogu prebacivati dll fajlove da bi oni radili....kod instalacije ovog izotopa..sku?io sam da ima neke foldere win 64, win 32 vamo tamo, ali se ja nikako ne snalazim...hvala...Jako mi se sviđaju windowsi 7, cine se puno br?im i stabilnijim...ali vec se dva dana patim oko liquid mixa, faderporta...pa sad plug inovi...ako bi mi netko dao male savjete...kad sve ljepo nariktam i naucim..ponovo cu formatirat cijeli sistem i krenut lijepo i uredno ispocetka...a ovako ja nabadam, nabadam i ko zna ?ta radim sa sistemom....hvala...
|