View Single Post
Old 03-06-2010, 08:55 AM   #9
IleMacedonia
Junior Member

Default Re: Neke sugestije oko kupovanja mikrofon?

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Zato sto je tebi lakse da citas nego ostalima da pisu.

To sto ti mozes/umes da pitas nije nekakav spektakularan doprinos ovom forumu... koji i funkcionise zato sto ima ljudi koji zele da odgovore na pitanje.

Postoji i search funkcija na forumu... pa koristi i nju...

Kapiram da je tebi lakse... da pitas... nego da kopas po forumu... nemoj da mislis da te ne razumem... ali takva su pravila rada Foruma.

Ovako pravis spam poruke jer postavljas pitanja koja su postavljana mnogo mnogo puta... a malo je smorno gledati ista pitanja i odgovore na njih....

ima ovde i stalnih posetilaca koji i odgovaraju na ta pitanja... a ne pisu samo kada im nesto treba i kada imaju sta da pitaju... ako zelis da to i dalje rade.... zato sto oni znaju nesto, ti ne znas, pa moras da pitas... odnosno ti ne trebas njima... oni tebi trebaju (ako ti ista treba?)... onda ubuduce vise citaj... manje pitaj (trudi se da pitanja budu nova i ne mnogo puta postavljana).

Samo napred! Dobrodosao!

pozdrav

bogi
Vidi, legitimno je sve sto si mi ovo pisao. Ali ima i jednu drugu tacku gledista. A to je, trebam traziti neko ko je pre mene pisao isti topik a koji u isto vreme ima istu sumu pare za potrosnju mikrofona kao mene, ima istu zvucnu i istu miksetu. To ovde nisam nasao.
Zasto se ne postavi pitanje DALI si procackao niz ovaj forum, nego se odma ide na to - u stilu - IDI PA PROCITAJ (i to receno sa levom nogom)
Ja sam procitao neke stvari ali nisu pasovali sa onim sto sam ja imao da pitam oko mojeg slucaja. Mozda treba da preoblikujem naslov pitanja na topiku?
Posto ako ja postiram moji slucaj na neki tudji topik, tamo se nece poveti diskusija kao sto se je povela ovde - gde je izlozen moj specificni slucaj.
Mozda je naslov bio kljucni za ovaj nas razgovor. Ako sam bio pisao, recimo:"500$ za mikrofon i jos nesto za preamp" i to sam stavio kao topik, mozda ne bi bilo prepuvacanja, kao kod ovog vec vidjenog topika: "Neke sugestije oko kupovanja mikrofon"?!
Dali se radi o imenu topika ili o sodrzini pitanja? Posto sadrzina je unikatna za mene na ovaj forum, koliko sam mogao da vidim...

Last edited by IleMacedonia; 03-06-2010 at 09:16 AM.
IleMacedonia is offline   Reply With Quote