Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Tebi bas toliko dosadno u zivotu?
Ne pravdam se tebi, vec zbog zrtava foruma koje mogu naleteti, ni krive ni duzne , na tvoje lupetanje...
|
Izgleda da uposte ne citas sta ko pise?

Rekao sam da u sekvenceru poredja pesme i utisa po potrebi. Onda je rekao da to nece zvucati glasno kao "Kolonija" Odgovorio sam da nema smisla kasapiti deciji hor i nasalio se.
Evo diskusije:
Quote:
Originally Posted by google
Poredjaj pesme u sekvencer, pa slusaj onim redom kojim smatras da treba da idu. Ako je sve ok. nemoj nista dirati. Ako je neka pesma glasnija nego sto treba, onda je utisaj koliko je potrebno.
|
Quote:
Originally Posted by Nemania
Da, ali..nisi me razumeo...Ok to sto ti kazes, moze se napraviti...
Ali pazi sada: pustim u nekom player-u npr. neku od tih mojih pesama i pesmu sa nekog drugog izdanja npr (Colonia)i sta se onda desava...pri istoj jacini te moje pesme ce se cuti opet tise nego li pesme sa nekog drugog (kvalitetnijeg) albuma...Znaci u pitanju su -db!
|
Quote:
Originally Posted by google
Besmisleno je deciji hor kasapiti sa limiterom da bi zvucao kao "Kolonija". Ali ako zelis, sibnes limiter na svaki kanal, kanale na grupe, na grupe opet limiter. I u masteringu kompresor, multi bend kompresor i limiter...
Salim se, mada svi tako rade.
|
Boki, pre nego sto pocnes glumiti muzicku udbu, procitaj sta ko pise. Ok? Ne moras se izvinjavati.