View Single Post
Old 28-05-2010, 03:49 PM   #9
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Re: Boys just wanna have sex with girls that just wanna have fun

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
nije los riff i vibe...
samo..jos uvek mi sve nije nekako zalepoljeno. Fali mi kompresije na celom mixu...to bi izvuklo puno. i vokal bijos malo vise zaprljai i svaio neki delay ili mali prostor...
ja ovakbe stvari miksam sa bus kompressorom ON od pocetka pa po njemu, kako on "dishe" podesavam sve. Moze da doda jos mnogo energije na snimak !!
A ja se sve bojim da ne preteram sa kompresijom,jos uvek citam onaj ''kompresor decode'' i pokusavam da shvatim poentu,ali opet mislim bolje manje kompresije nego previse,jer za mene je jos uvek problem da napravim granicu izmedju ova dva.Ono sto mislim da sam uspeo sa ovom stvari je da podignem svoj nivo produkcije na taj nivo da otprilike budem zadovoljan sobom odnosno to je to sto sam zeleo da kazem i zadovoljan sam kako zvuci, od prvog kik kita pa do kraja.Sad sam u problemu da stvari koje sam poceo da radim pre ove nateram da zvuce tako.
To sa buss kompresorom sam video na Charlesovom DVD-u,ali jos nisam isprobao,moracu.
Nego kakav mi je engleski jel' razumljiv i da li ima pravopisnih gresaka?Pozdrav.
disco violence is offline   Reply With Quote