View Single Post
Old 27-05-2010, 02:08 AM   #9
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: windows 7 vs. audio ???

Quote:
Originally Posted by File View Post
nema nekog pretjeranog razloga za?to nuendo...upao mi je u ruke pa sam ga isprobav'o i tako mi je ostalo...bdw. iskreno sam mislio da je puno stabilniji (zbog cijene) nego cubase, a i ako se dobro sjecam..na cubase-u 3 sam imao nekakva pucketanja u exportanom fajlu a na nuendu vi?e nemam tih problema....a sad gdje god vidim..nuendo i windows 7 nije savr?en..ne znam...?ta da radim.....windows 7 definitivno..ali da li nuendo 4 ili cubase 5???
Evo ovde na ovom forumu ima cak i tema Nuendo4 vs Cubase5...

Ja sam pre koristio N3 jer je bio znatno bolji - kompletniji nego C3. Sada to nije slucaj - rekao bih da C5 radi dosta stabilno na mojoj masini, prosto nisam navikao da svaki cas nesto puca, nema problema u eksportu, ima mogucnost eksportovanja svake trake posebno - batch eksport, multikanalni rad... Kao da su sjedinili dva proizvoda. U prilog tome ide i neizbacivanje N5 u isto vreme kad i C5. Stavise, C5 dolazi napunjeniji pluginovima i "featurama" nego N4. Ako si ipak navikao da drzis Nuendo, svakako idi na Windows XP, ali 64bit. Mislim da bi ipak bolje bilo da ides na - Cubase 5 + bilo sta 64 bitno ...